İstanbul Levent"teki Metrocity"nin ortağı Onur Ağım ile eşi Burcu Ağım arasındaki boşanma davasında şok bir gelişme yaşandı. Onur Ağım, eşi tarafından 4 erkekle aldatıldığını öne sürüp, telefon kayıtları ve fotoğrafları içeren bir takım belgeleri mahkemeye delil olarak sundu. Şikayet dilekçesinde Ağım"ın avukatı şu iddialara yer verdi:

Burcu"nun bilgisayarında elde edilen e-maillerde Adana"da daha öğrencilik yıllarında sevgilisi olduğu anlaşılan Oğuzhan F. ile ilişkisini evliyken de sürdürdüğü, bu kişiye gönderdiği e-mailde açıkça ortaya çıkmıştır.

2005 şubatında yeni bir ilişkiye başlamıştır. Bu kişi Karl Heinz K.dır. Ona gönderdiği e-maillerde eski sevgilisiyle ilişkisini bitirmek istediğini belirtmiştir. Maillerde eski sevgilinin bu karara çok sinirlendiği görülmektedir.

9 Mayıs 2005 tarihli bir e-mailde Burcu Ağım “bay hiç kimse” diye söz ederek kocasına nasıl bir gözle baktığını da ortaya koymuştur.

27 Mart 2005 tarihinde bay K."ya yollanan e mailde, K."nın o gün İstanbul"dan Almanya"ya gittiği, bir gün önce ise çiftin birlikte olduğu, o tarihte çekilen resimlerdeki “olağan fiziksel temastan” öte yakın duruş ve yüz ifadeleriyle ortaya çıkmaktadır.

Bay K. tarafından yollanan 20 şubat tarihli bir başka e-mailde ise “Kedimin fotoğrafını sana yollamak istiyorum ama yollayamıyorum” demiştir. Burada kedi sözcüğünün ne anlama geldiğini araştırdık. Ancak açıklamayacağız.

Burcu Ağım Bay K."dan başka Hollanda"lı Edwin Maalderink ile de gece yarıları çok geç saatlerde konuşmuş ve mesajlaşmıştır. Evli ve çocuklu bir kadın olan davalının Edwin M. ile 3 Mayıs 2004"te 21:04"de başlayarak 4 Mayıs sabahı saat 07:44"e kadar süren yaklaşık 24 adet telefon, mesaj kayıtları normal bir davranış olamaz.

Burcu Ağım"ın bilgisayar kayıtlarında Frank isimli bir Almanla da yakınlaşmış olduğu anlaşılmıştır. Frank en son Burcu"ya kalbinin sesini dinlemesini öğütlemiştir.

Davacı müvekkilin, davalının ortaya çıkan sadakatsizlik eylemleri, çeşitli erkeklerle çeşitli ve eş zamanlarda duyduğu ilgi, son erkek arkadaşının e- maillerde ve resimlerdeki içkili nahoş resimleri karşısında çocuğun velayetini talep etme hakkı vardır.

Burcu Ağım ise eşinin bu iddialarına avukatı Deniz Oral aracılığıyla mahkemeye şu dilekçeyle cevap verdi:

“Müvekkil gayri meşru ilişkisi olduğu iddia olunan Karl Heinz K. ile As-Av"daki işleri nedeniyle tanışmış, iş görüşmeleri için yemek yemiştir. Müvekkil ile Karl Heinz K. arasında duygusal ya da fiziksel birliktelik yaşanmamıştır. Burcu Ağım"ın iş gereği görüştüğü şahıslarla münasebetini de sadakatsizlik olarak niteleyemeyiz. Burcu Ağım"ın toplumun elit bir kesiminin yaşadığı bir hayatın da içinde bulunduğunu hatırlatmak isteriz. Mutaassıp bir ailede evli kadının başka bir erkeğe sarılması yadırganırken, tarafların yaşantıları içinde bu durum normal karşılanmaktadır. Evli bir kadının başka erkekle samimi görünmesi, konuşurken fiziksel temasının bulunması gayet doğal karşılanmaktadır.”
HÜRRİYET