Yönetim, Galatasaray cephesinden çok para harcamadan renklerine bağlamak istediği Ali Turan'ın transferini askıya aldığı haberleri bile Kayserispor cephesinde alınan kararı değiştirmedi.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Ali Turan'ın kadro dışı bırakılması ile ilgili aldıkları kararın geçerli olduğunu söyledi. Şaban Miraboğlu, Ali'nin Antalya'da kampa girecek takımla birlikte değil tesislerde yardımcı antrenör nezaretinde çalışacağını söyledi.

Transfer döneminin resmi olarak başlamadığına dikkat çeken Miraboğlu, "Öncelikle Galatasaray kulübüne sözleşmesi devam eden bir futbolcuyu transfer etmek için kulübü ile değil oyuncu ile görüşüp, sözde anlaşma imzaladığı haberleri etik değil. Yaptığı doğru değil. Kendilerinede yakışmadı. Ali Turan'ın, kendisine büyük emekleri olan kulübüne karşı yaptıkları da doğru değil. Bu nedenle yönetim, Ali Turan'ın hiçbir açıklaması olmayacak bu davranışıyla ilgili kadro dışı bırakma cezası vermiştir. Bu ceza devam ediyor." dedi.

Yaşanan gelişmelerden dolayı şuan için en büyük zararı Ali Turan'ın gördüğünü anlatan Miraboğlu, Galatasaray takımından gelecek bir teklifi de değerlendirip yardımcı olabileceklerine işaret etti. Asbaşkan, Kayserispor'un Antalya kampında çalışmalarına başlayacağını hatırlatarak, "Bu hazırlık dönemi takım için çok iyi olacaktır. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapacağız." diye konuştu./sabah