Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, Karakoçan’da yaz aylarında 8-9 saate varan elektrik kesintileri yaşandığını belirterek, Aksa Fırat Elektrik yetkililerinin eylül ayında yatırım çalışmalarının başlayacağı yönünde bilgi verdiğini söyledi. Karakuş, “Çalışmalar başlamazsa yeniden burada olacağız ve sorunun çözülene kadar takipçisi olacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Erhun Karakuş, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte Karakoçan’da gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinin ardından ilçede yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Siber suçlarda 35 şüpheli yakalandı!
Siber suçlarda 35 şüpheli yakalandı!
İçeriği Görüntüle

Karakoçan’ın merkez mahallelerinde özellikle yaz aylarında uzun süreli elektrik kesintileri yaşandığını belirten Karakuş, vatandaşlardan bu konuda yoğun şikayet aldıklarını söyledi. Kesintilerin bazı günlerde 8-9 saate kadar ulaştığının kendilerine iletildiğini ifade eden Karakuş, elektriklerin sık sık gidip gelmesi nedeniyle kombi, buzdolabı ve çeşitli beyaz eşyalarda arızalar meydana geldiğini dile getirdi.