Meltem Şahin, “Bana hafif kadın muamelesi yapan polisler, bununla yetinmeyip gözüme biber gazı sıktı” dedi. Meltem Şahin'in polis merkezinde dövüldüğünü söylediği kavga anı, o sırada orada bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

19 Ekim gecesi arkadaşlarıyla birlikte Kaleiçi'ndeki Naturel Cafe'ye gittiğini belirten Meltem Şahin şunları anlattı: “Arkadaşımın, annesinin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitmesi gerekiyordu. Birlikte kalktık. Ben otoparka yöneldiğimde anahtarımın olmadığını fark ettim. Geri döndüğümde kafenin önünde kavga olduğunu gördüm. Polis orada bulunanları topluyordu. Beni de kavga eden gruptan zannederek gözaltına alıp Yenikapı Polis Merkezi'ne götürdüler. Tüm çabalarıma rağmen beni dinlemedikleri için kendimi ifade edemedim.” Polis Merkezi'ne geldiklerinde, kavgaya karışan kişilerin, kendisinin onlarla ilgisi olmadığını söylediğini belirten Şahin, “Polis buna rağmen ikna olmadı. Bana hafif kadın muamelesi yaptı. Benim buna karşı çıkmam üzerine gözüme biber gazı sıktılar” diye konuştu.

"TEKME TOKAT DÖVÜLDÜM'

Sayısını bilemediği kadar polisin üzerine geldiğini ve tekme tokat dövdüğünü öne süren Şahin, “Elime kelepçe taktılar ve her yanım yara ve bere içinde kaldı. Psikolojim bozuldu. O gece nezarette kaldım. Ertesi gün öğle saatlerinde aç ve susuz bırakılarak adliyeye çıkartıldım. Tutulan zabıtlarda polise hakaret ve yaralama suçları işlediğim iddia ediliyor. Fakat ben polisler tarafından darp edilirken çekilen görüntüler var” dedi.

Nöbetçi mahkeme tarafından 3 bin lira kefalet ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldığını aktaran Meltem Şahin, “Adli Tabip'ten rapor aldım. Sonuna kadar hakkımı arayacağım” dedi. Eşi Murat Şahin'in emekli özel harekat polisi olduğunu anlatan Şahin, “Turizmin başkenti Antalya'da insanlar hukuk ve kanunlar çerçevesinde gözaltına alınmalı ve yargılanmalı ve yargılanmalı” diye konuştu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduğunu ve çeşitli televizyonlarda çok sayıda program yaptığını kaydeden 1 çocuk sahibi Meltem Şahin'e müdahale anları, o sırada polis merkezinde bulunan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. (Milliyet)