Bir kapkaççı, yaşlı adamı konuşturarak oyalarken, diğeri ise ATM'den paraları alarak kaçtı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen kapkaç sonrası, yaşlı adamın hırsızları yakalamaya çalışması görüldü.
 
Alınan bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde bir bankanın ATM'sinde meydan geldi. Murat Ç. Saat 21.00 sıralarında emekli maaşını çekmek için ATM'ye geldi. ATM'den maaşını çeken Murat Ç.'nin yanına bir kişi gelerek konuşmaya başladı. Bu sırada diğer taraftan gelen başka bir kişi Murat Ç.'nin bankadan çektiği parayı alarak kaçmaya başladı. Büyük bir şok yaşayan Murat Ç. ne olduğunu anlamadan parasını alan kişiler kısa sürede ortadan kayboldu. Emekli parasını kaptıran Murat Ç. Hemen polise haber verdi. Kısa sürede Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldi. Polis ekipleri Murat Ç.'nin ifadesini aldıktan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 
Kapkaçı gerçekleştiren 5 zanlının metrodan kaçtığını belirleyen polis, kapkaççı çetesindekilerin kimliklerini tespit etti. Kimlikleri belirlenen Sercan Ç, Mehmet Ç, Yaşar Ç, İsmail B. ve Yusuf C. yapılan operasyonlarla ayrı ayrı adreslerde yakalandı. Toplam 37 sabıkası bulunan suç şebekesi elemanlarının hırsızlık ve gasptan da polis tarafından aranmaları olduğu belirlendi. Adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi