Çarpmanın etkisiyle motosikletten yola fırlayan Sedat Keskin, Ahmet Yavuz"un kullandığı kamyonun altında kalarak yaşamını yetirdi. Keskin"in motosikletinin arkasında “Gidişime yollar, duruşuma alem hasta. Seni benim kadar sevenler, sana benim kadar hasret kalsınlar. Sana ölürüm..!" yazısı dikkat çekti.

Sultangazi"de bir ekmek fırınında çalışan Sedat Keskin, dün hasta olan bir yakınını ziyaret etmek için Küçükçekmece'ye gitti. Hasta ziyaretinden ayrılan Sedat Keskin, motosikleti ile Sultançiftliği"ndeki evine gitmek için Havalimanı-TEM bağlantı yoluna çıktı. Sedat Keskin, motosikletinin hakimiyetini 212 Alışveriş Merkezi önünde kaybederek, İzbah Türk"ün kullandığı otomobile arkadan çarptı. Sedat Keskin, çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden yola savruldu. Ahmet Yavuz"un kullandığı kamyon ise Sedat Keskin"in üzerinde geçti. Keskin, olay yerinde feci şekilde can verdi.

KASKI 50 METRE İLERDE BULUNDU

Sedat Keskin"in kaskı, yaklaşık 50 metre ileride orta refüjde bulundu. Öte yanda inceleme yapan polis ekipleri, kamyonun sağ arka lastiklerinde kan izlerini tespit etti. Olay yerine gelen Sedat Keskin"in yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Otomobil sürücüsü İzbah Türk ve kamyon sürücüsü Ahmet Yavuz gözaltına alındı. İzbah Türk, “Ben ilerliyordum. Birden arkadan çarptı. Ne olduğunu anlamadım" dedi. Ahmet Yavuz ise “İlerlerken birden yerde gördüm. Kaçmaya çalıştım ama ezip ezmediğimi bilmiyorum" diye konuştu.

Sedat Keskin'in cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.