Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel'i ziyaret eden İsmail Demirdüzen, "Ekiplerin kaldırım işgaline yönelik operasyonlar yapmasını destekliyoruz. Adana caddelerinin düzene girmesi için belediyemiz çok doğru işlem yapmaktadır" dedi.

Kaldırımda satış yapılmasının hem işgale, hem de görsel çirkinliğe neden olduğunu kaydeden Akdeniz Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu ve Dünya Türkmenler Birliği Başkanı İsmail Demirdüzen, "Adana kaldırımlarının yayalara açılması çok doğru bir karar. Belediyemizin bu uygulamasını destekliyoruz" şeklinde konuştu.

Operasyonların devam etmesini istediklerini belirten İsmail Demirdüzen, "Büyükşehir Belediyesi kaldırım işgaline yönelik uygulamayı sürdürürken, meslek odaları ve sivili koplum kuruluşları da destek vermeli. Birlikte hareket edebilirsek sorun çözülebilir. Bu uygulaması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Zabıta Daire Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel de, "Biz size teşekkür ediyoruz. Sizin gibi sivil toplum örgütleri bizleri destekledikçe gücümüze güç katarız. Görevimizi layıkı ile yapmaya devam ederiz" şeklinde konuştu.