Hayatını riske atarak kadını tutmaya çalışan kahraman güvenlikçi, tüm çabalarına rağmen kadının yaralanmasını engelleyemedi.
Edinilen bilgiye göre; bugün öğle saatlerinde Didim Devlet Hastanesi’ne kontrole gelen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Nilgün S. (24) isimli bayan, henüz belirlenemeyen bir nedenle hastanenin ikinci katında bulunan refakatçi odasının balkonuna çıktı. Kadının intihar etmek istediğini anlayan hasta personeli, durumu hastanenin özel güvenliğine bildirdi.
İkinci kat teras katından atlamaya çalışan kadını gören güvenlikçiler, polis ve itfaiyeden yardım istedi. Acil serviste 4 yıldır görev yapan Süleyman Arslan (27) isimli güvenlikçi hemen olay yerine koştu. Bayanın atlayacağını hisseden Arslan, hayatını riske atarak Nilgün S’nin atlattığı noktaya koşarak kadını tutmaya çalıştı. Kollarıyla kadını tutmaya çalışan Arslan, beton zemine çakılmak üzere olan kadının hızını kesti. Son anda güvenlikçinin kollarından kurtulan kadın, zemine çarparak yaralandı.
Sağ kalçasında kırıklar oluşan Nilgün S., sedyeyle Acil Servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlikçinin sayesinde ölümden kurtulan Nilgün S’ni hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Hastaneye gelen Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, olayla ilgili bilgi aldı.

“ATLAYACAĞINI HİSSETTİM”
Hayatını riske atarak kadını kurtarmaya çalışan zel Güvenlik görevlisi Süleyman Arslan, hastanede günün kahramanı oldu.
Her şeyin bir anda geliştiğini ifade eden Arslan, “Kadının intihar edeceği bildirildiğinde hemen olay yerine koştuk. Kadının atlayacağı yerin altına geçtim ve o an atladı. Kadının da ağırlığı düşünüldüğünde kadını belinden tuttum ama ellerimin arasında kaydı. Daha sonra sedye ile acil servise kaldırdık” diye konuştu.

20120209ay516788.jpg

20120209ay516788_01.jpg

20120209ay516788_03.jpg