Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Nezahat İçer, referandumda neden 'Hayır' diyeceklerini açıkladı.
CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Nezahat İçer, AK Parti"nin kendilerini aklamak için hazırladıkları bu Anayasa değişikliği paketine kadınlar olarak 'Hayır' diyeceklerini belirtti.
CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Nezahat İçer açıklamasının devamında, “Göreve geldiğimiz tarihten bu yana 12 Eylül"de yapılacak referandumda Hayır çalışmalarını İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları Yönetimi olarak, Gençlik Kolları ile birlikte uyum içinde sürdürmekteyiz. Bire bir evlere yaptığımız ziyaretlerimiz devam etmektedir. Nazilli"yi ve köylerini tek tek dolaşarak halkımızı özellikle de kadınlarımızı AK Parti"nin kendilerini aklamak için hazırladıkları bu Anayasa değişikliğinde Hayır demeleri konusunda çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Referandum sonrasında da 2011 Genel seçimlerine yönelik çalışmalarımız aynı hız ve gayretle devam edecektir” dedi.
Nazilli"nin semt pazarında esnaflardan ve alışverişe çıkan bayanlardan destek isteyen CHP"li kadınlar, Referandum"da neden hayır demelerini anlatan broşür dağıttı.