Aydın Belediyesi"nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Kadın” temalı yağlı boya resim ve heykel sergisi açıldı.
Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde açılan sergiye Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Türkan Selek, Belediye Meclis Üyesi Altan Güney, sergide eserleri bulunan sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Serginin açılış kurdelasını kesen Başkan Çerçioğlu, salonda bulunan eserleri inceledikten sonra başarılı çalışmaları nedeniyle sanatçıları tebrik etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aydın Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Türkan Selek, “Aydın Belediyesi"nin önderliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kadın temalı sergimizi, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerimizden Mehmet Akkaya"nın katkısıyla açtık. Böylesine önemli bir günde bizlere bu imkanı sağladığı için Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu"na teşekkür ediyorum” dedi.
16 sanatçının 38 adet yağlı boya resim, 9 adet heykelin yer aldığı sergi bir hafta süreyle sanatseverler için açık kalacak.