F.Bahçeli iki yıldızın menajeri Figger, sportif direktör Secco ile görüştüğünü belirtip “Lugano ve Alex"le ilgileniyorlar. Teklifleri görüşeceğiz” dedi

F.BAHÇE Şampiyonlar Ligi"nde çeyrek finale kalmış Avrupa"nın birçok kulübü sarı-lacivertli futbolcuları sıkı takibe almıştı. Ve bu konudaki gelişmeler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Geçen sezondan bu yana Lugano ile ilgilenen İtalyan temsilcisi Juventus"un Devler Ligi"nde asistleriyle dikkat çeken Alex"e de kancayı attığı öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın iki yıldızının menajeri Juan Figger, Alex de Souza ve Diego Lugano konusunda Juventus ile temasta olduğunu doğruladı.

INTER MAÇINDA BEĞENİLDİ

FIGGER, İtalyan temsilcisinin sportif direktörü Alessio Secco ile görüşme halinde olduğunu açıkladı. Juventus"un Rafael van der Vaart, Diego ve Frank Lampard"dan birisiyle anlaşması beklenirken F.Bahçe"nin İnter"i Kadıköy"de yendiği maçta çok iyi bir performans sergileyen Alex"in de listeye eklendiği vurgulandı. Stoper konusunda da Lugano aşkı süren Juventus"un Uruguaylı oyuncunun İtalyan pasaportu taşımasını büyük avantaj olarak gördüğü belirtildi.

İNTERNET SİTESİNE KONUŞTU

JUVENTUS yönetimiyle görüştüğünü www.calciomercato.com sitesine açıklayan menajer Figger “Juventus çok ciddi bir şekilde Lugano ile ilgileniyor. Ayrıca Alex hakkında da ciddi girişimler olabilir. Juventus büyük bir marka ve büyük bir kulüp. Bu doğrultuda Lugano Juventus"un eski oyuncusu Montero ile konuştu ve kulüp hakkında bilgi aldı. Lugano ile başka kulüpler de ciddi şekilde ilgileniyor. Real Madrid ve Milan da bir kaç seneden beri takipte. Ama o F.Bahçe"ye de bağlı. Onun gibi birinci sınıf bir savunmacıyı kulübünden ayırmak ciddi ekonomik yatırımları da beraberinde getirecektir.

GÖRÜŞME CUMA GÜNÜ

TEKLİFLERİ değerlendirip zamanı geldiğinde ona göre hareket edeceğiz. Alex ise Brezilya Teknik Direktörü Dunga"nın gözüne girmek istiyor. Olimpiyatlarda milli takım formasını giymeyi hedefliyor. İtalya ve Juventus onun bu hedeflerine ulaşmasında iyi bir vitrin olabilir.”

Figger"in İtalya"nın Brasi kentinde bir çalışma ofisi olduğu ve 15 gün boyunca burada kalıp Juventuslu yetkililerle görüşmelere devam edeceği belirtildi. İki tarafın cuma günü yine biraraya gelebileceği vurgulanıyor. İtalya cephesinde bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçe yönetimi ise gardını almış durumda. Sporting Lizbon ve Milan"ın istediği Zico"yu bile göndermek istemeyen sarı-lacivertlilerin sistemi oturmuş olan kadroyu bozmak yerine aksayan mevkilere çok önemli ve ses getirecek takviyeler yapmayı planladığı belirtiliyor.