12 saatlik uçuşla İstanbul'a gelen Erdoğan, ayağının tozuyla sevgilisine "Bana bu işin aslını anlat" diyerek öpücüğü sordu. Yanıtıyla sevgilisini rahatlatan Altıoklar ise, "Evlilik yakın" dedi.

OBAMA GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIM

Vatan gazetesinin haberine göre, Yönetmen Mustafa Altıoklar"ın bir kadınla samimi fotoğrafları yayınlanınca, sevgilisi Nehir Erdoğan ABD"den apar topar İstanbul"a döndü. Altıoklar “Nehir"e o fotoğrafın görüntülerini izletince gerçeğin farklı olduğunu gördü” dedi.

ALTIOKLAR'A SUÇÜSTÜ

Bir kafede kadın arkadaşıyla samimi bir şekilde görüntülenen yönetmen Mustafa Altıoklar"ın sevgilisi Nehir Erdoğan ile ayrılma noktasına geldiği ortaya çıktı. Samimi fotoğrafı internet sitelerinde gören Nehir Erdoğan, oyuculuğunu geliştirmek için gittiği ABD"den 1 hafta erken döndü. 12 saatlik süren yolculuğun ardından soluğu Mustafa Altıoklar"ın evinde alan Erdoğan “Bana bu işin aslını anlat” dedi. Altıoklar, olayın bundan sonrasını şöyle anlattı:

BİR KARE İNSANI ASTIRIR

“O gece merhabalaşıp öptüğüm kadın 20 yıllık bir arkadaşım. Tabi o merhabalaşma tek bir fotoğraf karesinde farklı duruyor. Halbuki o bir fotoğraf karesi ve hayatın içinde bir an sadece. O anın televizyonda yayınlanan görüntüsü gerçeği daha başka gösteriyor. Bir fotoğraf karesine bakarsanız Obama"nın genç bir kızın kalçalarına baktığına dair bütün dünyada haber çıktı. Halbuki video izlenince Obama"nın o sırada kızın kalçalarına değil başka bir yere baktığı anlaşıldı. Kıza bakan da Sarkozy"miş. Bir fotoğraf karesi insanı astırır. Tabi ki Nehir de bana doğal olarak "nedir bu işin aslı" diye sordu. Ben de ona durumu anlattım. Nehir"in bunu sorması normal bir şey. Zaten Medyatakip"den aldığımız görüntüleri izleyince bana hak verdi. Zaten aramızda güven sorunu yok. Nehir önümüzdeki hafta dizi çekimleri için Mardin"e gidiyor. 1 ay orada kalacak. O dönünce ben de yeni film çekimlerine başlayacağım. Bu yoğun tempomuz arasına evliliği de sıkıştırmak istiyoruz, ne zaman olur bilmiyoruz.”