İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, 12 Ağustos tarihinde Ankara Ticaret Odası Salonunda yapılacak seçimli kongrelerine Efeler İlçesinden 3, Nazilli, Söke ve Didim ilçelerinden 1’er otobüs kaldıracaklarını belirterek “Maalesef İyi Parti’ye yönelik engellemeler devam ediyor. Salon bulmakta sıkıntılar yaşandı Ankara Ticaret Odası Salonunda kongremizi yapacağız. Salonun kapasitesi belli bu yüzden çok fazla partilimizi götüremiyoruz. Ancak gelmek isteyenleri geri çevirmiyoruz” dedi.

AKŞENER TEK ADAY

İyi Genel Başkanı Meral Akşener’in seçimli kongre kararı alarak aday olmayacağını açıklamasının ardından partililerin yoğun talebi üzerine kararından vazgeçen Genel Başkanları Meral Akşener’in karşısına başka aday çıkmayacağını belirten İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner “Sayın Akşener, tek aday, parti yönetiminde ve genel idare kurulunda değişiklikler olacak. 10 Ağustos 2018 Cuma günü yapılacak il başkanları toplantısında kongrede çarşaf liste mi, tek liste mi uygulansın kararı alınacak. Kongremizle birlikte yerel seçimler hazırlığı hızlanacak. Biz de Aydın’da partili olmayan arkadaşlarla, geçmişte siyaset yapmış büyüklerimizle, kanaat önderleri ile görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. 5 Eylül’de bu toplantının ikincisini yapacağız ve ilçe adayları belirleme sürecine gireceğiz” diye konuştu. 

GÖNÜL İSTİFA ETMEMELERİNİ İSTERDİ

İyi Parti kurucuları Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor’un partiden istifa etmelerini değerlendiren İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner “Gönül bu arkadaşların partide kalmalarını, istifa etmemelerini isterdi. Fakat istifa bir irade beyanıdır. Bizler bu partiye kendi ikballerimiz için gelmedik. Memlekete hizmet için görev aldık. Baktığımızda AKP, CHP, MHP’nin kurucuları da şu an yoklar hayırlısı olsun” diye konuştu. (Aydınpost)

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA