BEŞİKTAŞ"IN başında bu sezon ilk derbisini kazanan teknik direktör Mustafa Denizli, G.Saray"ı yenerek hem yla yara almadan devam ettiklerini hem de ilk yarının rövanşını aldıklarını söyledi. İşte kurt hocanın derbi yorumu: “Şampiyonluk bu hafta belli olsaydı daha iyi olurdu tabii. Ama hem gidenler hem çıkanlar belli olacak. Bizim için zor bir akşamdı. Şampiyonlukta iddiası olan takımların maçlarına bakınca Beşiktaş"ın fikstürünün zorluğundan bahsediliyordu. Ama bu zorlukların üstesinden F.Bahçe maçı hariç geldik. Onun rövanşını da kupada aldık. Camia özlemini çektiği 2 kupanın eşiğinde. Biri geldi öbürü de inşallah haftaya gelecek.

ÇOK stresli bir maçtı. Burada futbolcuyu taraftardan soyutlayamazsın. Oyuncunun kulağı başka yerde bunun önüne geçemiyorsunuz. Bazı futbolcuların beyin olarak farklı yerde olduğunu görüyorsun. Oyunun genelinde topla oynayan G.Saray"dı. Bizim için hakikaten çok zor maçtı. Beşiktaş düşündüğü çizgiye ulaşmıştır. Şampiyonluğu kaçıracağımız yönünde bir endişem yok.

YUSUF düşündüğüm kadar yetişemedi. Daha etkin olması lazımdı. Diğer arkadaşlardan da beklentim daha fazlaydı. Neticede büyük bir takımı yendik. G.Saray belki de kadrosu en iyi takım. Onlar da talihsizdi bu sezon. Kazandık ve mutlu olduk. Başlangıç olarak ne dediysek camiaya, şimdi de aynısını diyoruz.”