Mart ayında, magazin camiasında olay yaratan Cem Yılmaz-Ahu Yağtu evliliği, çiftin haberlerinde de rekor bir artışa neden oldu. Haberlerinde yüzde 218’lik artışla, ayın en çok konuşulan ismi olan Cem Yılmaz, düğün haberlerinin dışında TİM Maslak Show Center’daki stand-up gösterileri ile de haberlere bolca konu edildi.

Yılmaz’ın 4 aylık hamile eşi Ahu Yağtu da, ünlü komedyenle yaptığı evlilikle basının sıkı takibindeydi. 2 bin 703 haber ve yazı ile magazin gündeminin ilk 5’inde yer bulan Yağtu, düğün hazırlıkları, gelinliği ve evliliğinden önce yer aldığı son işleri ile basında yer aldı.

Polat Alemdar “Kurtlar Vadisi”ni bırakıyor mu?

“Kurtlar Vadisi” dizisinin fenomen karakteri, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz, ayın medyada en çok konuşulan bir diğer ismi oldu. TRT 1’de yayınlanan “Kurt Kanunu” dizisinde, Enver Paşa rolü ile konuk oyuncu olarak yer alan Şaşmaz, magazin basınında sıkça yer aldı. KKTC’nin “Fahri Kültür ve Turizm Ataşesi” unvanına layık görülen oyuncu, yazete.com internet sitesinin 3. kuruluş yıldönümü kutlamasında klarnet çalmasıyla da ilgi çekti.

Can Bonomo medyanın sıkı takibinde…

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması’nda, Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo, magazin gündemindeki popülerliğini koruyor. Ay içerisinde, Eurovision’da yarışacağı “Love Me Back” adlı şarkının klibi ilk kez yayınlanırken, genç şarkıcının Ece Çelebioğlu ile yaşadığı aşk da medyanın dikkatinden kaçmadı. Çeşitli illerde verdiği konserlerle halkın ilgisini toplayan Bonomo, ay boyunca 3 bin 611 haber ve yazıda yer aldı