Küçük başlık:  Ziyaretçilerinize en iyi web deneyimini yaşatmak ister misiniz?

"Dijital dünyada iş yapan işletmeler için performans ve sürdürülebilirlik en önemli beklenti. Özellikle yoğun ve beklenmedik trafik karşısında web sitesinin yavaşlaması prestij, müşteri ya da iş kaybına neden olabilir. Web sitenizin performansını arttırmak için kullanacağınız doğru teknoloji altyapısı müşteri memnuniyetinizi arttırdığı gibi kusursuz bir web deneyimi yaşatmanızı sağlayacaktır." Maliyet avantajı  ve gelir artışı sağlamak için doğru teknoloji alt yapısı internet işletmelerine  büyük fırsatlar sunuyor.  E- ticarette ve medya sektöründe bir çok ulusal ve uluslar arası markaya uçtan uca teknoloji desteği sağlayan Dorabase ile doğru performansın avantajlarını yaşayın.

Daha çok fırsat daha çok müşteri daha az maliyet

Yaklaşık 2,5 milyar internet kullanıcısının olduğu internet ekosisteminde büyük fırsatlar bulunuyor. Bu fırsatları iyi yöneten işletmeler büyüyor. Bu noktada ‘kusursuz web deneyimi ‘ yaşatmak bir çok işletme için artık yaşamsal bir konu.

Yoğun ve beklenmedik trafikle karşılaştığında bir web sitesinin performansı düşüyorsa, müşterinin siteden ayrılması an meselesi. 2 saniyenin üzerinde yanıt aldığı web sitelerini kolaylıkla terk eden ‘müşterinin' beklentisi performans ve sürdürebilirlik yönünde. İşte bunu sağlamanın, işe değer katmanın yolu doğru ve kompakt çözümlerden geçiyor.

DOĞRU ÇÖZÜM, MUTLU MÜŞTERİ

Uçtan Uca Hizmet Modeli ile maliyetleri yönetin;

Dorabase işinizin ihtiyacı olan doğru çözümleri tek noktadan çözerek hem performans hem de maliyet avantajı sunar. İşinizin ve sektörünüzün gerekliliklerini en iyi şekilde analiz ederek markanıza fayda üretecek doğru çözümlerle mutlu ziyaretçiler ve daha çok kazanç fırsatı elde etmenizi sağlar.

NEDEN DORABASE?

Dorabase sektörel tecrübesi, deneyimli ekibi ve uçtan uca hizmet sunma avantajı ile işinize fayda sunmak odaklı çalışır. Tecrübe sahibi olduğu alanlarda Türkiye'nin önde gelen markalarına uzun süredir hizmet veren Dorabase, bu sürede edindiği tecrübeleri ve gelişim odaklı kurumsal yapısı sayesinde markanıza doğru çözümü ve doğru performansı sunar.

Markanızın tercih sebebi olması ve mutlu, sadık ziyaretçi kitlesini oluşturması için yüksek performans ve hız vazgeçilmez iki parametre olarak karşımıza çıkıyor. İşinize değen ve fayda üreten Dorabase çözümleri ile işinize yatırım yaparak ziyaretçilerinize zengin bir web deneyimi yaşatmak mümkün.

DİJİTAL EKONOMİ DİJİTAL ÇÖZÜMLER

Dünya dijital bir ekonomi ekseninde. Kullanıcılarının dijital düşünmeye ve hareket etmeye adapte olduğu bu eko sistemde başarılı olmanın yolu doğru dijital çözümleri kullanarak rekabet gücünü arttırmaktan geçiyor. Çünkü dijital bir ekosistem yaratan dünya ekonomisi bu ekosistemin ortasına da hız ve performansı yerleştirdi ve bu iki kavram ziyaretçilerin markaları tercih etmesindeki en önemli parametreler haline geldi.

Doğru teknoloji çözümleri ile siteniz hızlansın, müşteri memnuniyetiniz artsın.

DORABASE HAKKINDA

Dorabase, yeni nesil Cloud, CDN ve Veri Merkezi hizmetlerini hibrit bir şekilde sunan ve Türkiye'nin en yüksek dijital servis deneyimini sağlayan servis sağlayıcısıdır.. Sektörel bilgi birikimi ile servislerini sürekli güncelleyip doğru çözümler ile rekabet üstünlüğü sağlar. Servisleri ile ilgili bilgi birikimini uçtan uca hizmet modeliyle müşterilerine aktarır.

İşletmelerin doğru ve performanslı çözümlerden faydalanmalarını teşvik eder.

Dorabase.com