Etkinliğe İlçe Başkanı Mustafa Karanlık, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeniçeri, Belediye Meclis Üyesi Osman Coşkun, 22. dönem milletvekili adayı Nermin Runyan, AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Şerif Ali Aytimur ve partililer katıldı.
Etkinlikte konuşan İlçe Başkanı Mustafa Karanlık, “İl Genel Meclis üyesi ve Belediye Başkan aday adayımız Ziya Bey tarafından düzenlenen etkinlik bir kaynaşma ve dayanışma yemeğidir. Bu tür etkinliklerde bir arada olmak bizleri mutlu ediyor, önümüzdeki günlerde yine bu tür yemeklerde bir arada olmak dileğiyle” dedi.
Didim Belediye Başkan aday adayı Ziya Işık da, etkinliğin aday adaylığıyla ilgisi olmadığına işaret ederek, “Ben düzenlediğim bu yemeği daha önce vermek istiyordum amacım partimizin yeni kurunla ve oluşan ilçe yönetimine bu tür yemekle bir araya toplamaktı. Bizleri bu gecede yalnız bırakmayan tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz daha öncede bu tür yemeklerde bir araya geliyorduk. Bu yemek İlçe Teşkilatımız adına verilen bir yemektir. Aday adaylığımla ilgisi yok, önümüzdeki süreçte bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.