Erim ARC İnşaat firması tarafından, yapılan Naturapark Evleri Projesi’nde yapımı tamamlanan konutların anahtar teslim töreni gerçekleştirdi. Piknik havasında gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde geçtiğimiz aylarda tamamlanan 2 blokun ardından yeni tamamlanan 2 bloktaki dairelerin de anahtarları sahiplerine teslim edildi.Naturpark Evleri’ne yazılan isimler arasında yer alan AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç’ın anahtarını ise İsabeyli Belde Belediye Başkanı Kuvvet Erim teslim etti. 
Mangal partisinin düzenlendiği anahtar teslim törenine İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç, Nazilli Belediye Eski Başkanı Esat Ergüler ile daire sahipleri ve davetliler katıldı. 
“BİRÇOK İLKİ BÜNYESİNDE BARINDIRIYOR”
Naturapark Konutlarının bu bölgede birçok ilki bünyesinde barındırdığını ifade ederek açılış konuşması yapan Erim ARC İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Şavkay; “Bu proje bu bölgede birçok ilki bünyesinde barındırıyor. Depreme dayanıklı yapısı, akıllı otomasyon sistemi, entegre hırsız ve yangın güvenlik sistemi, LNG ile ısınma, güneş enerjisi kaynaklı 24 saat sıcak su sistemi, çevreci ve ekonomik enerji kullanımı, uydu yayın sistemi ile sahiplerine konforlu ve güvenli yaşam alanı sağlıyor. Uzun ömürlü insanların memleketinde uzun ömürlü binalar yapmak bizler için gurur verici bir ayrıcalık oldu” dedi.
“NATURA PARK EVLERİ NAZİLLİ’NİN GELECEKTEKİ MODERN YÜZÜ”
İsabeyli ve Nazilli halkının barınmadan öte güvenli, sağlıklı ve konforlu evlerde yaşamayı talep ve hak ettikleri için projeye gönül verdiklerini ifade eden İsabeyli Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim; “Naturapark konutları, hayalimdeki Nazilli’nin gelecekteki modern yüzüne bir örnek teşkil etmesi açısından benim için büyük önem taşıyor. Eğer bir bölgede deprem riski var ise o bölgede yapı teknolojilerini en iyi şekilde kullanmak müteahhit firmaların boynunun borcudur. Bu bağlamda müteahhidin vicdanı, yapıp sattığı her konutla birlikte, olası bir deprem durumunda bu konutta yaşayan ailenin hayatta kalma sorumluluğunu da üstlenmelidir. Kısacası canımızı emanet ettiğimiz konutlar bu gibi afetlerde bizi ve sevdiklerimizi bir koza gibi sarmalı ve korumalıdır. Maalesef Bölgemiz deprem riski açısından, deprem felaketi yaşanan Van, Kocaeli, Erzincan gibi illerimizden daha güvenli değil ve hatta artık çok daha risklidir. Deprem bu ülkenin acı gerçeği, ‘depremle yaşamayı öğrenmek’ deyimini hepimiz acılarla, içimiz yana yana öğrendik. İşte bugün teslimi gerçekleştirilen bu binaların ince mühendislik hesapları, sıkı denetim ve büyük özveriyle depreme dayanıklı olarak üretildiklerine gururla şahit oldum. Projede emeği geçen herkesi içtenlikle kutluyor ve bu yapıların bölgemizde yeni projelere örnek teşkil edeceğine ve çıtayı hızla yükselteceğine inanıyorum” dedi.
“NATURA PARK’TAKİ KOMŞULARIMI KUTLUYORUM”
Şehircilik ve sosyal belediyecilik anlamında büyük başarılara imza atan İsabeyli Belediyesini kutlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç; “Depremi fırsata çeviren belediye başkanı Kuvvet Erim, 2004 yılında göreve gelmesinin ardından istihdam, sosyal belediyecilik ve modern yapılarla İsabeyli’nin çehresini değiştirmiştir. Uzun ömürlü insanların yaşadığı Nazilli, son günlerde Türkiye gündeminde dikkat çekiyor. Dünyanın dikkatini çeken uzun, sağlıklı ve bağımsız yaşam bölgenin çehresini ve refah seviyesini değiştirecek. 2012 dünya yaşlılar yılı ve Nazilli merkez oluyor. Nazilli’de başlayan bu çalışmalara en yakın şekilde takip eden İsabeyli Belediyesi yeşile, yaşama saygı çerçevesinde büyük yatırımlar yapıyor. Bunların başında depreme dayanıklı, konforlu ve modern yaşamı yansıtacak olan konutlar inşa etmek geliyor. Geçtiğimiz yıl temelleri atılan bu konutlar modern yaşamın en önemli örnekleri ile bir ilki de oluşturuyor. Şehircilik anlamında olduğu kadar sosyal alanda da büyük değişim başlatan İsabeyli Belediyesi’nin çalışmaları ile gurur duyuyorum. Ben de anahtar teslim alacak olanlar arasındayım. Ve bu modern konutlarda yaşayacak olan komşularımı da kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kuvvet Erim, Milletvekili Kılınç’a evinin anahtarını teslim ederken, protokol üyeleri de tek tek ev sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Anahtar teslim töreninin ardından kesilen pastanın ardından konuklar natura park evlerini inceledi.

10.20120115134825.jpg

12.20120115134836.jpg