İş Bankası Kuşadası Şubesi yeni binasına taşındı. 1969 yılından beri Kuşadası"nda faaliyet gösteren İş Bankası Kuşadası Şubesi, bundan böyle Atatürk Bulvarı üzerindeki eski Belvü Apart"ta faaliyet gösterecek. Sabucalı Sokak üzerindeki eski merkez şube ise bundan sonra Kuşadası-Çarşı şubesi olarak faaliyet gösterecek.
Kuşadası Atatürk Bulvarı üzerindeki 3 katlı modern İş Bankası Şubesi"nin açılışına aralarında Aydın Valisi Mustafa Malay, Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Önder Ülger ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek"in de bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılış töreninde konuşan İş Bankası Bireysel Satış Direktörü Nurtan Arol, Kuşadası gibi önemli bir turizm merkezine yakışan modern bir şube binası yaptıklarını belirterek, açılışa katılanlara teşekkür etti. Aydın Valisi Mustafa Malay ise Kuşadası"nın döviz girdisi açısından Türkiye"nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirterek, İş Bankası"nın Kuşadası"na yakışan bir hizmet binası yaptığı söyledi.
Şube Müdürlüğü"nü Osman Özen"in yaptığı İş Bankası Kuşadası Şubesi, konuşmaların ardından, Aydın Valisi Mustafa Malay tarafından hizmete açıldı.