Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kuşadası İlçe Teşkilatı, Kuşadası"ndaki hemşeri dernekleri ile işadamlarına iftar yemeği verdi.
Korumar Otel ile Kazım Usta Restaurant"ta gerçekleştirilen MHP Kuşadası ilçe Teşkilatının iftar yemekleri büyük ilgi gördü. Her iki yemeğe, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı ve Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı Tuncer Biltekin ile birlikte Kuşadası"ndaki çok sayıda hemşeri derneğinin başkan ve yöneticileri ile işadamları katıldı.
Yemeklerde konuşma yapan MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı, Kuşadası"nın içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulması için tüm kesimlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Kuşadası"nda yaşamını sürdüren, Kuşadası"nın havasını soluyan, suyunu içen herkesin Kuşadalı olduğunu kaydeden Abdullah Sarı, “Kuşadası"nda yaşayan herkes iyi bir Kuşadalı bilinci ile Kuşadası"na sahip çıkmalıdır. Kuşadası son 20 yıldır kötü yönetiliyor ve önümüzdeki yerel seçimler bu kötü yönetim anlayışından kurtulmak için son derece önemli bir fırsat” dedi.