Gazze'de işlenen vahşete gösterdiğimiz topyekün tepki tüm dünyanın dikkatini çekerken evine Filistin bayrağı asan aile 6 ay bedava doğalgazla ödüllendirildi. Nasıl mı?

Erneji Bakanı Hilmi Güler'in de bulunduğu doğalgaz verme töreninde bir dairenin camında Filistin bayrağını gören AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezihi Erdem, bayrağı asan aileye 6 ay bedava doğalgaz ve doğalgaz tesisatı yapma sözü verdi.

Sakarya'nın Sapanca ilçesi doğalgaza kavuştu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in de katıldığı doğalgaz verme törenine, bir evin penceresine asılan Filistin bayrağı damgasını vurdu.

Törende konuşan Adapazarı Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi (AGDAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezihi Erdem, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılara tepki göstererek, tören alanında karşısında bir dairede Filistin bayrağı asan aileye 6 ay doğalgaz verileceğini söyledi. Evinin camına Filistin bayrağı asan Menekşe Sezer ise, Filistinlileri yalnız olmadıklarını hissetirmek onlarla olduklarını göstermek için Filistin bayrağını astığını söyledi. AGDAŞ'a teşekkür eden Menekşe Sezer, "Oğlum işten çıkarıldı. Durumumuz o kadar iyi değil. Doğalgazı alamdık. Ama yine de teşekkür ediyorum" dedi. Menekşe Sezer'n eşi Eşref Sezer ise, "Bizlere gösterilen yardımı Filistinlilere gösterilmesi daha iyi olur "dedi. Gazetecilerden bayrak asılan evde doğalgaz tesisatının olmadığını öğrenen (AGDAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezihi Erdem de, "Tesisatı da biz yapacağız. Doğalgazı 6 ay bedava vereceğiz" dedi.


HABER 7