Gece boyunca aralıksız yağan yağış nedeniyle Eğrek, Arzular, Beyköy, Arpadere ve Palamut mahallelerinde vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmurun etkisiyle debisi yükselen dereler taşma noktasına gelirken, yumuşayan toprak bazı bölgelerde heyelana neden oldu.
YOL ÇÖKTÜ, AĞAÇ KÖKÜNDEN SÖKÜLDÜ
Palamut Mahallesi’nde yolun bir kısmı çökerken, ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Arzular Mahallesi’nde ise kayan toprak bir ağacı kökünden sökerek yola sürükledi.
Şiddetli yağış nedeniyle bazı evleri su basarken, bazı yapılarda ise toprak kayması sonucu çatılarda hasar oluştu.
EKİPLER BÖLGEDE ÇALIŞMA BAŞLATTI
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi ekipleri, yaşanan olumsuzluklara müdahale ederek çalışma başlattı. Ekiplerin, su tahliyesi ve yol açma çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Vatandaşlar ise bölgede benzer olayların yaşanmaması için kalıcı önlemler alınmasını istedi.












