İncirliova’da yıllarca atıl durumda kalan eski çöplük alanı, modern bir yaşam merkezine dönüşüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla yürütülen 164 konut ve 3 iş yerinden oluşan projede çalışmalar planlanan takvim doğrultusunda devam ediyor.
Yaklaşık 408 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede, inşaata başlamadan önce zemin güvenliği için kapsamlı iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Fore kazık sistemiyle güçlendirilen alanda daha sonra üstyapı imalatına geçildi.

Projede 6 bloğun kaba inşaatı tamamlanırken, diğer bloklarda ise çalışmalar aralıksız sürüyor. İnşaatın tamamlanmasının ardından hak sahiplerinin yaklaşık 9 ay sonra yeni evlerine kavuşması hedefleniyor.

Menderes Nehri'ne giren iki çocuk kayboldu
Menderes Nehri'ne giren iki çocuk kayboldu
İçeriği Görüntüle

İncirliova'da daha önce tamamlanan TOKİ konutlarının ardından yükselen yeni proje, hem ilçenin konut ihtiyacına katkı sağlayacak hem de uzun yıllar çöplük olarak kullanılan alanı modern bir yaşam merkezine dönüştürecek. Özellikle hak sahipleri, inşaatta gelinen son aşamayı memnuniyetle takip ediyor.

Whatsapp Image 2026 07 06 At 17.19.30Whatsapp Image 2026 07 06 At 17.19.31