Şükrü Saraçoğlu Stadyumu altında bulunan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı'na gece saat 23.30 sıralarında kumar oynatıldığı gerekçesi ile Asayiş Şube Ahlak ve Kumar Büro Amirliği tarafından baskın düzenlendi. Birleşik Fenerbahçeliler Vaktı, Saracoğlu kompleksi içinde yer alıyor.

Polisin içeride yaptığı aramada 6 black jack masası, çok sayıda oyun pulları ele geçirildi. Vakıf çalışanları ile birlikte 9'u kadın 35 kişi gözaltına alındı. Bina önüne çekilen minibüslere bindirilen kumar oynayanlar ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadeleri alınan kumarbazlara Kabahatler Kanunu'na göre 140 lira para cezası verileceği belirtildi.

YILMAZ: "BURADA BİRASINA OYNANIYOR"

Vakıf binasına polis tarafından kumar baskını yapıldığı haberini alan Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, "Kumar masası harika çalışıyor. Burada kumar oynuyorlar. Bastılar burayı. Bu ülkede aman vermiyorlar. Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. İstanbul Emniyeti bilmiyorum niye gelmiş. Buraya kumar baskını yapmış. Kahvede de oynanıyor. Her yerde oynanıyor. Burada birasına oynanıyor. Burası sosyal tesis. Oyun salonu var, oyun oynanıyor. Yemeğine de oynanıyor. İçkisine de oynanıyor, her şeyine oynanıyor. Güzel manzara. Bundan sonra her gün bir yer bildireceğim. Tebrik edeceğim sonra" dedi.

Öte yandan Yılmaz, polisin yaptığı aramada 6 black jack masası ele geçirdiği iddiasını ise yalanladı.

Milliyet