Klinsmann Semih"e bayıldı...

Alman gazetesi Süddeutsche Zeitung yazdı: İspanya maçını izleyen Bayern çalıştırıcısı Jurgen Klinsmann Semih"i istiyor.

BERNABEU"DA milli maç kadar görücüye çıkmanın da heyecanını yaşayan A Milliler"de Bayern Münih"in Gökhan Gönül"ün ardından Semih"i de takibe aldığı iddia edildi. Almanya"nın güneyinde Bavyera Bölgesi"nde yayın yapan "Süddeutsche Zeitung"da yer alan haberde Bayern Münih çalıştırıcısı Jürgen Klinsmann"ın F.Bahçe golcüsü Semih Şentürk için gerekli girişimlerin yapılmasını istedi.

FORVET hattında Luca Toni, Miroslav Klose gibi golcüleri kadrosunda barındıran ve gelecek sezon için de Hamburg"dan Oliç"i transfer eden Klinsmann"ın Semih tutkusu milli futbolcunun Alman teknik adamın kafasındaki pivot santrfor tanımına "cuk" diye oturmasından kaynaklanıyor. 44 yaşındaki çalıştırıcı, kulüp yetkililerine talimat verip F.Bahçeli golcü hakkında “Ne zaman sözleşmesi bitiyor, bonservisi için F.Bahçe ne kadar istiyor?” sorularının yanıtlarına ulaşılmasını istedi.

KLINSMANN topu ileride tutacak adam gördüğü Semih"in İspanya maçındaki performansını beğendiğini gazetede şöyle dile getirdi: “Terim"in Semih"i oyundan çıkartması yanlıştı. Çok etkili bir oyuncu. İlerleyen dakikalarda takıma büyük katkı sağlayabilirdi.”