“Misimovic Galatasaray"ın yeni Hagi"si olur.” Bu söz; Galatasaray Başkanı Adnan Polat"a ait.

Sarı-kırmızılıların transfer etmek için yoğun uğraş sarf ettiği ve Sportif Direktör Adnan Sezgin"in de son noktayı koymak için dün Almanya"ya gittiği Zvjezdan Misimovic için Galatasaray artık saatleri saymaya başladı.
Sarı-kırmızılı kulübün Bosnalı yıldıza neden yöneldiği de ortaya çıktı. Özellikle transferde ağır kaldığı ve yıldız transferi yapmadığı için eleştirilen Cim-Bom"da, taraftarı heyecanlandıracak isim olarak Başkan Adnan Polat ve kurmayları ilk olarak Roma"nın Brezilyalı"sı Julio Baptista"nın işini bitirmişti. Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ederken, kendisini isteyen Olympiakos"a olumsuz yanıt vermişti. Ancak Başkan Adnan Polat"ın bu transferle ilgili tereddütleri vardı ve Milliyet Brezilyalı"nın işinin beklemeye alındığını duyurmuştu.

5 milyon euro önerdiler
Bu sırada Wolfsburg"un Bosnalı yıldızı Misimovic"in ismi gündeme geldi. Polat, Baptista"nın cepte görüldüğü bir sırada Misimovic"in transferinin bitirilmesi talimatını verdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla seneliği 2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağlayan Cim-Bom, Wolfsburg"un 12 milyon euroluk talebine karşılık dün Alman ekibine 5 milyon euro önerdi. Bu transferi bitirmeye kararlı olan Adnan Sezgin"in, Misimovic"le ilgili pürüzleri çözmeden gelmeyeceği belirtildi.