Galatasaray'ın eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal Lincoln hakkında ilginç iddialar ortaya attı..

Önceki gece bir tv kanalında olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumlayan Ünsal, konuyu Lincoln'e getirerek ''Galatasaray bu futbolcuyu istese de gönderemez. Bunu iddia ediyorum'' dedi.

Sarı-Kırmızılı kulüpte Brezilyalı yıldızla ilgili ilginç bir belgeye ulaştığını, ancak bunu kendisine iletenle, belgenin niteliği hakkında bir açıklama yapamayacağını söyleyen Hakan Ünsal, ''Galatasaray Yönetimi, Lincoln istemezse onu sezon sonu falan hiç bir yere gönderemez. Takımla ilişiğini kesemez. Bunun neden olduğunu bana sormayın. Çünkü söylemem. Ama durum bu. Lincoln sözleşmesi bitene kadar parasını takır takır alır. İsterse 3 ay oynamaz. Hem ona verildiği söylenen cezalar da hikaye'' ifadesini kullandı..

Hakan Ünsal, Lincoln'ün derbideki olaylar sonrasında Roberto Carlos'tan Fenerbahçe formasını almasını ve daha sonra Sarı-Lacivertli takımın soyunma odasına giderek 2 forma daha almasını da eleştirdi.. Ünsal, ''Lincoln bir de Fenerbahçe formaları elinde kendi soyunma odasına gidiyor. Böyle bir maçtan sonra bu yapılır mı?'' diye konuştu...

Bu arada Lincoln'ün ilk 2 sezonda 3.5 milyon euronun tamamını sezon başlarında peşin aldığı, diğer sezonlarda ise sezon başında 2.5 milyon euro peşin alacağı belirtildi.

Hürriyet