Habertürk'ün haberine göre; Daha 2 yıllık anlaşması bulunmasına karşılık Galatasaray"ın sözleşmesini fesh ettiği Arjantinli file bekçisi Leo Franco"ya toplam 1 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kaldığı ortaya çıktı. Yıllık 1.5 milyon Euro"dan 2 yıllık anlaşması bulunan Franco, önce 3 milyon Euro"luk alacağının tamamını istemiş ancak kendisine kulüp aranmıştı.

Franco"ya G.Saray"dan aldığı ücreti hiç bir kulüp ödemeye yanaşmayınca, Arjantinli kaleci aradaki farkın Sarı-Kırmızılı kulüp tarafından ödenmesini talep etti. Sonunda kendisine yıllık 1 milyon Euro ücretle yeni bir takım bulabilen Franco, oynayabilmek için ayrılmayı kabul etti. Ancak aradaki 1 milyon Euro"luk ücret farkını Galatasaray"ın ödeyeceği öğrenildi.

YÖNETİM "UCUZ ATLATTIK" DİYOR
Leo Franco"ya verilen 1 milyon Euro"luk tazminata bir hayli içerleyen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin buna rağmen çok üzgün olmadıkları belirtildi. Franco"nun kulüp bulamayacağı korkusu taşıyan yöneticilerin, “Neyse ki, kulüp buldu ve zararı yarı yarıya indirdik” sevincini yaşadıkları vurgulandı

Milliyet