Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleşen İlçe Koordinasyon toplantısına kamu kurum ve kuruluşları müdürleri ile Belediye başkan ve temsilcileri katıldı.
Yönetmelik gereği yılda iki kez yapılması gereken toplantıların kamu hizmeti veren kurum ve kurumlar arasında dayanışma ve koordinasyonu sağlamak açısından önemli olduğunu dile getiren İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; toplantılara katılmayan müdür veya amirlerin görevi ihmal suçu işleyeceklerini hatırlatarak, düzenlenen toplantılara katılmalarının önemini dile getirdi.
Toplantılarda sistemdeki değişiklikler, yeni yönetmelik ve uygulamaların iletileceğini söyleyen Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; “Koordinasyon toplantılarında ilçe meselelerini birlikte değerlendireceğiz. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın en iyi veya daha iyi şartlarda hizmet almalarının yollarını arayacağız” dedi.
Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan"ın başkanlığındaki ilk ilçe koordinasyon toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıda Başbakanlık genelgeleri, görev ve çalışma ilkeleri ile imza yetkileri gibi konular gündem maddelerini oluşturdu.