Geçtiğimiz günlerde gelmiş geçmiş en büyük captagon operasyonunda gözaltına alınan kimya mühendisi Hüseyin Rıza Işık"ın magazin dünyasından birçok kişiyle bağlantısının olduğu ortaya çıkmıştı. Işık"ın tutuklanmasının ardından gözler ünlüler dünyasına çevrilmişti. Uyuşturucu virtiözü olarak tanınan Hüseyin Rıza Işık"ın telefon görüşmelerini teknik takibe alan polisin karşısına, biri manken diğeri şarkıcı iki ünlü çıktı. Teknik takibe yakalandıklarını soruşturmaya yakın kaynaklardan öğrenen iki ünlü, soluğu uyuşturucu davalarına bakan avukatta aldı. İki ünlünün çok yakınındaki bir isim gelişmeleri VATAN"a şöyle anlattı:

“Şarkıcı olan kendi halinde. Şu an konserleri var. Kendisi biraz bunalımlı. İsmi bugüne kadar hiçbir skandala karışmamış, düzgün bir sanatçı. Diğeri ise podyum dünyasının tanınmış bir ismi. Her ikisi de teknik takibe yakalandıklarını öğrenince çok panik yaptılar. Sadece ifadelerine başvurulması için emniyete çağrılmaları bile isimlerini zedeleyeceği için soluğu uyuşturucu davasına bakan bir avukatta aldılar. Avukat onlara "Gözaltına alınırsanız Deniz Seki olayında olduğu gibi büyük zarar görebilirsiniz" demiş. Şu an her ikisi de panik vaziyette...”

Öte yandan, polisin, iki ünlünün görüştüğü bazı şüpheli kişileri araştırdığı, gözaltına alıp almayacaklarına ise bu kişilerin verecekleri ifade doğrultusunda karar verecekleri öğrenildi. - vatan