Polat'ın, maçı Bursaspor Başkanı Yazıcı ile izlemesi, "Sercan bitti mi?" sorusunu akıllara getirdi. Polat, "Sercan bizim için pahalı" dese de, imzanın an meselesi olduğu iddiası kulislerde dolaştı
Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın Kayserispor maçını Bursaspor Başkanı Yazıcı ile birlikte izlemesi akıllara hemen, Sercan'ın transferini getirdi. Ancak Polat, "İbrahim Yazıcı, benim davetlim olarak geldi. Sercan'ın transferiyle ilgili daha önce görüştük. İstenilen şartlar bize uygun olmadığı için bu konu orada kaldı. Sercan çok değerli bir oyuncu, ama bizim de kendimize göre bir bütçemiz var. Onun dışına, kim olursa olsun çıkmayı düşünmüyoruz'' diye konuştu. Ancak kulislerinde bu transferin bitmek üzere olduğu dilden dile dolaştı.

F.BAHÇE BİZİ GEÇEMEZ

Polat, GSM hattı GSMobile'in abone sayısının, Fenerbahçe'nin GSM hattı abone sayısının gerisinde kaldığını belirterek, "Fenerbahçe 30 bini geçti. Biz 25 binin üzerine yeni çıktık. Fenerbahçe'nin bizi geçmesini kabullenemiyorum. Forma satışlarında da rakibimizi geçmeliyiz. Galatasaray taraftarı sahte satılan formalara rağbet etmemeli'' dedi.