Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis'le evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia edilen Tuğçe kazaz, rol aldığı 'Cin Geçidi' filminin çekimleri bitmesi rağmen Türkiye'de kalmaya devam ediyor. Yananlı eşinden ayrıldığı konusunda iddialara cevap vermeyen ünlü mankenin Fransız yönetmen Ramin Matin ile aşk yaşadığı iddiaları gündemdeydi.

Bugüne kadar dedikodudan öteye geçmeyen bu aşk hikayesi , Star TV Mega Magazin programının kameraları tarafından tescillendi. İkilinin yanyana görüntüleri Çarşamba günü Star Tv'de yayınlanacak programda ekrana gelecek.

'Dursana biraz Ramin'

Geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de bir Meksika restoranında yemek yiyen iki sevgili gündüz geldikleri mekandan hava kararınca ayrıldılar.

Dışarıda kendilerini bekleyen tv ekibine açıklama yapan Tuğçe Kazaz, ' Arkadaşımla keyifli bir yemek yedik ve gidiyoruz' derken, muhabirin isimini sorduğu kişi de kendisini ' Cem' olarak tanıttı. Ancak biraz sonra önden yürüyen arkadaşına hitaben Tuğçe Kazaz ' Dursana biraz Rami' diye selenince , yanındaki kişinin Ramin Matin olduğu anlaşıldı.

HÜRRİYET