Telefon üreticilerinin telefon modellerini geliştirirken farklı prototipler üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Huawei'nin alt markası olan Honor da ürünlerini bu şekilde geliştiriyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay markayı harekete geçirdi.

Honor kayıp telefonu bulana 5 bin Euro verecek!

Firmanın halen geliştirme aşamasında olan ve bazı teknik özellikle sızan modeli Honor 20'nin protitipi geçtiğimiz günlerde kayboldu. Telefonun markanın çalışanı Moritz Scheidl tarafından kullanıldığı ve bir tren yolculuğu sırasında kaybolduğu açıklandı. Markanın sosyal medya sorumlusu olan Moritz Scheidl, Almanya'nın Münih şehrinden Dusseldorf'a ailesiyle yaptığı bir yolculuk sonrası telefonun kaybolduğunu açıkladı. Prototip Honor 20 modelinin bulunması için ödül vereceğini duyuran Honor, 5000 Euro para ödülü vereceğini de duyuruya ekledi.

Ancak sosyal medyada yapılan bazı yorumlara göre bu hareket planlanarak gerçekleştirilen bir pazarlama hamlesi. Öyle ya da böyle ortada kayıp bir telefon prototipi var ve Honor 20'nin bu prototipini bulana 5000 Euro ödül verilecek. Tabi böyle bir prototip varsa.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU