ADANA"da biri silahlı, ikisi bıçaklı kar maskeli 3 kişi, 36 yaşındaki C.D."nin çalıştırdığı marketi soymak istedi. Market sahibinin sopayla karşı koyunca soyguncular bir şey alamadan kaçtı.
Olay, gece saat 23.00 sıralarında Toros Mahallesi 9 sokaktaki Nazar Market"te meydana geldi. Eşi ve 9 aylık çocuğuyla birlikte markette duran C.D., işyerini kapatmaya hazırlanırken kar maskeli ve biri silahlı, ikisi bıçaklı 3 kişi içeri girdi. Kasadaki parayı isteyen saldırganlar, yanlarında getirdikleri poşeti uzatarak doldurmasını istedi. Hareketlerinden korktuklarını düşündüğü, seslerinden de yaşlarının küçük olduğunu tahmin ettiği soyguncuların uzattığı poşeti alan C.D., parayı hazırlama bahanesiyle kasaya yöneldi. C.D., soyguncuların bir anlık dalgınlığından yararlanıp, yazarkasanın bulunduğu masanın altında duran sopayı alarak saldırdı. Beklemedikleri bir anda saldırıyla karşılaşan soyguncular, paniğe kapılıp marketten çıkarak kaçmaya başladı.
C.D., soyguncuların kaçmasının ardından polisi arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen polis, Toros Mahallesi 5 sokak yönüne kaçan saldırganları arıyor.
Oğlu ve eşiyle birlikte korku dolu dakikalar yaşayan C.D., “Kapatmaya hazırlanıyordum, içeri 3 kişi geldi. Birinin elinde silah, 2"sinde bıçak vardı. Hareketlerinden genç oldukları belliydi. Yüzleri kapalı olduğu için göremedim. Parayı istediler, ben onlara para kaptırır mıyım. Üzerlerine yürüyünce korkup kaçtılar” dedi.
Olay anında kucağındaki 9 aylık oğluyla birlikte markette bulunan C.D."nin eşi de olayın etkisiyle kısa süreli şok yaşadı, bir süre kendine gelemedi.

MİLLİYET