Sunucusu olduğu 'Haydi Gel Bizimle Ol' Programı'nda annesi ve kızkardeşi ile birlikte babasından şiddet gördüğünü ve babasının şizofren olduğunu gözyaşları içinde anlatan Aysun Kayacı, 'Arım Balım Peteğim' programında canlı yayına bağlandı ve babasının iftiralarına uğradığını anlattı.

Kayacı; 'Ben hep susuyorum yaşadığım kötü şeyleri fena şeyleri ve ayıp şeyleri anlatmak istemedim. Babamın şiddetli itiraflarına uğruyorum. Yaşadıklarım artık acı veriyor televizyonda bunları görmek istemiyorum!'

'Yaşananların faturası bana çıkarılıyor!'

“Siz güzel program yapıyorsunuz. Stüdyodaki konuşanların hepsi uzman. Beni vicdansız evlat olarak gösteriyorlar. Siz güzel bir platform hazırlamışsınız. Deli saçması itirafları yaşamak istemiyorum. Yaşananların faturası bana çıkartılmak isteniyor. Ben çok küçüktüm evi kendisi terk etti. Benim çığlıklarım imdat çığlıklarıdır. Onun yapmak istediğini görmek isteyenler ister görür ister görmez şahsi çıkarlarına alet olanlar var!..”

'Anneme attığı dayakların haddi hesabı yoktur!'

“Kim kimi nereye atıyor. Benim küçükken ne yaşadığımı kim biliyor.Yıllar olmuş artık ne babası.. Ben babam diye teleaffuz etmedim ki… Bu adama ben baba mı dedim?.. 10 yaşına kadardı anneme attığı dayakların hesabı yoktur. Bana iftiralar atan bir adamdır, baba değildir. İllaki çıkıp ağlayayım mı. Ne anlatmamı istiyorlar. Küçük bir genç kızın anne ve ablası ile yaşadığı rezilliği mi anlatayım?..”

“Hiçbir şey anlatmak zorunda değilim. Aklı olan gözü olan görür herşeyi.. İlk defa aradım ilk defa konuşuyorum.. O adama baba demedim; demem de… “Benim kariyerim sürekli zarar görüyor. Para yardımı da yapıyordum; ama alkol aldığı için unutuyordu!..”

'Herşeyi ayarladım ve Amerika'ya gidiyorum'

“Okulumu ayarladım her şeyimi ayarladım Amerika"ya gidiyorum. Her şeyimi hallettim… Benim ailemle bir problemim yok annemle ve kardeşimle hiçbir problem yok. Kendisi sorumluluk alamadığı için çıktı gitti. Annem hasta kolestrol hastası bunları görünce rahatsızlanıyor!..”

H2