Eğitim semineri vermek üzere astrolog Hakan Kırkoğlu'nun davetiyle İstanbul'a gelen Avustralyalı astrolog Bernadette Brady, ABD başkan adaylarının burç ve yıldız haritalarına bakarak olasılıkları değerlendirdi.

ABD başkanlık seçimlerinin her dört yılda bir Kasım'da yapıldığını hatırlatan Brady, "Barack Obama'nın seçimi kazanma olasılığı yüzde 95. Obama'nın haritasına bakınca iktidarı elinde tutacağı gözüküyor. Yani 2012'de tekrar başkan seçilecek. 2016'da ise Obama başkanlığı devredecek, fakat yeniden demokratlar kazanacak" diye konuştu.
Bernadette Brady



Astrologların hemfikir oldukları nokta

ABD'de yarın yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde astroloji dünyasında Obama'nın başkanlığına neredeyse kesin gözüyle bakıldığını belirten astroloji Oscar'ı sayılan Regulus ödülünün sahibi Bernadette Brady, "Adaylar belirlendikten sonra dünyadaki astrologların hemfikir olduğu nokta Obama'nın başkan olacağıydı. Çünkü yıldızları yorumladığınızda olasılıkları görebiliyorsunuz" dedi.

Obama aslan, McCain başak burcu

Aslan burcu olan Obama'nın uzlaşmacı olduğunu ve daha doğru kararlar verebileceğini belirten Bernadette Brady, "Başak burcu olan John McCain'e karşı Obama daha doğru bir seçim olacak" diye konuştu.

İstanbul Dedeman Otel'de düzenlenen "Görsel Astroloji-Sabit Yıldızlar, Zor transitlerle gelen değişimi nasıl ele alabiliriz?" seminerinde astroloji meraklılarına yıldızları yorumlamayı anlatan Bernadette Brady'e astrolog Darrelyn Gunzburg da eşlik etti.

HÜRRİYET