Galatasaray camiası efsane kaptan Bülent Korkmaz"ın teknik direktörlüğe getirilmesiyle üzerindeki olumsuz havadan kurtuldu ama takımdaki sakatlıklar can sıkıcı boyutta.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Özellikle savunmada Servet ve Emre Güngör"ün uzun süreli sakatlıkları, orta alanın sert çocuğu Mehmet Topal"ın sahalardan 6 hafta uzak kalacak olması G.Saray"ın defansif gücünü düşürüyor.

Korkmaz"ın elinde ise alternatif olarak altyapıdan bu sene takıma çıkan Semih Kaya ile stoper özelliği bulunan Hakan Balta kaldı. Balta"nın defansın ortasına çekilmesi durumunda ise sol kanatta ciddi sıkıntı yaşanabilir.

İNANILMAZ SONUÇ

Fakat Bülent Korkmaz"ın sağlık kontrolünden çıkan sonuçlar Florya"da herkese “Acaba mı?” dedirtti.
Teknik direktör lisansı almak için geçen hafta kontrolden geçen Korkmaz"ın sağlık sonuçları futbolculuk döneminden bile iyi çıkarken doktorlar bu durumu “inanılmaz” buldular.
Solunum ve kalp testlerinde Korkmaz “üst düzey performans” sergiledi. Şu anda aktif olarak futbol oynayan çoğu sporcudan daha iyi sonuçlar elde eden Bülent Korkmaz, G.Saray"a teknik direktör olmadan önce her sabah 3 saat idman yapıyordu.

"OYNARSIN HOCAM!"

Korkmaz'ın değerlerinin üst sınırda çıkması sezonun büyük bir kısmını "tatil havasında" geçiren futbolcuları zorluyor. Çünkü sağlık ekibi bu sonuçlarla oyuncuların üzerine gitmeye başladı. Hatta doktorlar Korkmaz"a “Hadi hocam ısın... Oyuna gireceksin. Bu değerlerle rahat oynarsın” diye takılmaya başladılar.
Çiçeği burnunda teknik adam ise bu durumu gülümseyerek karşılıyor... Korkmaz “Ben o defteri kapatalı çok oldu. Ama Milan"da Maldini"yi izlerken içim sızlıyor... Benden 5 ay büyük. Hâlâ oynuyor. Şimdi olmasa bile iki sezon öncesine kadar oynardım” diyor.