İki yıldır görüşmeyen çiftin hastane odasında duygusal anlar yaşadığı öğrenildi

Pazar akşamı, ev satın almak için gittiği Muğla"dan İstanbul"a dönerken Dalaman Havalimanı"nda tansiyonu yükselen ve ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi"ne kaldırılan Ferdi Tayfur"un sağlık durumu iyiye gidiyor. Şeker hastası olduğu için yoğun bakımda tutulan Tayfur"a ilk müdahaleyi yapan nöbetçi doktor Beyin Cerrahı Murat Çobanoğlu, “Ferdi Tayfur"un hafif de olsa yüz felci geçirme tehlikesi var. Hastaneye ilk geldiğinde tansiyonu yüksekti, sağ kolunda uyuşma vardı. Hastanede 3 gün kalacak” dedi.

Fotoğraflar için tıklayın...

Hastanede ilaç tedavisi süren sanatçıyı, 2008"de olaylı bir şekilde ayrıldığı, 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır ve kızı Tuğçe Tayfur da yalnız bırakmadı. Nazır, kendisini aldattığı Habibe Ünyani Demir"den 3 yaşında bir de Furkan isimli erkek çocuğu olduğunu öğrendiği için terk ettiği eski hayat arkadaşının hastaneye kaldırıldığını öğrenince gece 03.00"te kızı ve damadıyla otomobile atladı ve Muğla"nın yolunu tuttu.

Başından ayrılmıyorlar
Tayfur"un, eski hayat arkadaşını karşısında görünce çok şaşırdığı, gözleri dolan Nazır ile Tayfur"un görüşmedikleri iki yılın ardından duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Tayfur"un başından ayrılmayan Nazır, “Ferdi Bey"e klima dokunmuş. İstanbul"a dönmek için uçak saatinden çok önce havalimanına gitmiş. Çok terlemiş ve bu arada klima yüzüne gelmiş. Bizi karşısında görünce çok sevindi” dedi. Tayfur"u hastane yatağında ziyaret etmesinin tekrar bir araya gelecekleri anlamına gelmediğini belirten Nazır, “Tekrar birleşmemiz söz konusu değil. Aramızda birtakım kırgınlıklar yaşanır ama böyle bir durumda tabii ki yanında olacağım. Bana 30 yıl hayat arkadaşlığı yaptı, aynı yastığa baş koyduk” diye konuştu.
Necla Nazır, Tayfur"un yeni hayat arkadaşı Habibe Ünyani Demir"le ilgili soruya da “O hanım beni hiç ilgilendirmiyor, şu an hastanede de değil” yorumunu yaptı.

"Hayranları telaşlanmasın"
Tuğçe Tayfur da “Babamın yanındayız. Sadece tansiyonunda biraz sorun var ve o da kontrol altında tutulmaya çalışılıyor. Hayranları da telaşlanmasın. İki gün içerisinde hastaneden çıkarırlar” dedi.

Milliyet