Nazilli Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen tatbikatta temsili kurtarma operasyonu ve tüp ile yangın söndürme gerçekleştirildi. Yılda bir rutin olarak yapılan tatbikatta Nazilli İtfaiyesi ekipleri, hastane personeline yangının nasıl söndürüleceğini, olası yangında hastaların pencerelerden nasıl tahliye edilmesi gerektiğini, yangın ilk başlangıcında neler yapılması gerektiğini ve yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağını gösterdi. Hastane personeli tarafından tatbikat ilgiyle izlenirken, söndürme çalışmalarına uygulamalı olarak da katıldı.
“NAZİLLİ BELEDİYESİ HER AN YANIMIZDA”
Nazilli 82. Yıl Devlet Hastanesi’nde çalışan güvenlik, temizlik, bilgi işlem ve tüm sağlık personeli tatbikata katılırken Hastane Başhekimi Operatör Dr. Mehmet Kurnaz yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti. Kurnaz; “Bu tatbikatlar her yıl rutin olarak hastane personelini eğitmek ve bildiklerini unutmamaları için yapıyoruz. Uygulamalı olarak Nazilli Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yaptığı tatbikat çok başarılı geçti. Yine kendilerine bizlere faydalı oldukları için personelim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Hastane Müdürü Ramazan Özsoy ise Nazilli Belediyesi’nin hastanenin her ihtiyaç duyduğu konularda her zaman destek verdiklerini belirterek; “Nazilli Belediyesinin hastanemize katkıları sadece yangın söndürme tatbikatları ile sınırlı kalmamaktadır. Hastanemizin çevre düzenlemeleri, temizliği konularında da desteklerini eksik etmemektedir. Nazilli belediyesine katkılarından, Nazilli Belediyesi İtfaiye Müdürü Şeref Özben ve ekibine, hastane personelimize verdiği yangın tatbikatı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg