The Clinic"in tekerlekli sandalyeleri altın renginde. Restoranın dışarıda bulunan masaları birbirlerinden ayrılmış. Bunun için hastanelerdeki muayene bölmelerindeki paravanlar kullanılmış.

Yemekler ameliyatlarda kullanılan tabaklarda servis ediliyor, yemeğin sosu şırıngayla ekleniyor, içecekler deney tüplerinde geliyor. Milliyet Pazar'ın haberine göre; Letonya"nın başkenti Riga"daki Hospitalis isimli restoran sıra dışı mekanlardan hoşlananlar için görülmesi gereken bir yer. Hastane gibi dekore edilmiş. Mekanda müşterilere hemşire kılığında mini etekli garson kızlar ve doktor kılığına girmiş barmenler servis yapıyor. Sahibi de doktor olan Hospitalis"in mönüsü cep yakan cinsten, bu enteresan yerde karın doyurmak için yaklaşık 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.

Tekerlekli sandalyenize oturup yemeğinizin tadını çıkartın
Hastane ve restoran temalarının birleştiği bir diğer yer ise Singapur"da 8 bin metrekarelik alana yayılmış olan The Clinic. The Clinic iki katlı, alt katta hastane temalı bin kişi kapasiteli bir gece kulübü, iki lounge bar ve bir de mağaza var. Kulübün dans pistinin ismi de Morfin.



The Clinic"in üst katıysa hastaneye benzetilerek dekore edilmiş şık bir restoran. Burası küçük ilaç kapsüllerini andıran, birbiri içine geçmiş 13 odacıktan oluşuyor ve masalar gerçek ameliyat masasının kopyası. İçkiler ise ya test tüplerinde ya da kan torbalarını hatırlatan paketlerde servis ediliyor.

H2