Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi"nde düzenlenen konsere Vali Yardımcısı Bestami Alkan, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Devlet Hastanesi Başkekimi Opr. Dr. Niyazi Kocakaplan, Aydın Devlet Hastanesinde çalışanları ve davetliler katıldı.
Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğu konserde Şef Nedim Tarımcıoğlu yönetiminde sevilen birçok eseri seslendirdi. Solist Şenay Yıldırım ve Solist Sedat Yavaş"ında konuk sanatçı olarak katıldığı konser dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı.
Gecede bir konuşma yapan Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Niyazi Kocakaplan, hastane çalışanları ve Kadın Hakları Koruma Derneğine gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ederek; “5 ay önce kurulan Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğumuz Hemşireler Haftası kapsamında bahar konseri düzenledi. Hastane çalışanlarının ve vatandaşların kaynaştığı bahar konserine olan yoğun katılım bizleri çok memnun etti. Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğuna bu güzel konser için teşekkür ederiz” dedi.
Gecede Aydın Devlet Hastanesi Türk Müziği Topluluğuna destek veren işadamlarına Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Niyazi Kocakaplan tarafından teşekkür plaketi verildi.