Hastane yetkilileri ise Erdoğan’ın madde bağımlısı olduğunu iddia etti.

Gebze’de özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan pratisyen doktor Erdoğan, tartıştığı kordinatör Höbek’in kendisini dövdüğünü öne sürerek savcı

hattı aldırdı.

Karayiğit’le birkaç kez buluşan Erdoğan, kendisine garip davranışlarla bulunduğunu iddia ettiği Emniyet Müdürü’nden de şikayetçi oldu. Karayiğit adli ve idari soruşturma tamamlanana kadar görevinden alınarak Kocaeli  bir başka bölümde görevlendirildi.

‘MADDE KULLANDI’
Hastanenin Genel Koordinatörü Kenan Höbek’in ağabeyi Başhekim Dr. Hakan Höbek ise, “Erdoğan’ın eşinin bir süre önce cinayete kurban gitmesinin ardından psikilojisi bozuldu. Kendisinde son 2-3 ay içersinde damardan yapılan bir ilacın bağımlılığı oluştu. Kendisi kullanmamaya söz verdi. Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma ve Tedavi Merkezi’nde tedavi olması için yardımcı oldum. Doktor hanım istifasını verdi. Hastanede görevli bir çok insana hakaret etti. Camı açıp ‘beni öldürüyorlar’ diye bağırdığı süreçleri yaşadık. Uzman hekimler, bu durumun şizofreniye dönüşebileceğini söylediler” dedi.

‘ÖZEL HAT ALMAMI İSTEDİ
Tuzla’da özel bir hastanede göreve başlayan doktor Erdoğan ise “Koordinatör Höbek beni hastanede dövdü. Savcıya gittim ve beni Emniyet Müdürü Karayiğit’e yönlendirdi. Kendisi beni gece geç saatlerde arayarak hastaneye geldi. Bana kardeşim adına iki hat almamı ve daha rahat konuşmayı teklif etti. Ben de iki hat aldım onlarla konuştuk. Birkaç kez buluştuk. Lojmanda kaldığından, eşinden ayrı olduğundan bahsederek garip davranışlar sergiliyordu. Konuşmaları çok tuhaftı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hastane yönetimi ve İlçe Emniyet Müdürü hakkında şikayette bulundum.”