Bankanın açılışı nedeniyle düzenlenen törene İlçe Kaymakamı İbrahim Ballı, Belediye Başkanı Osman Aydın, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, AK Parti İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, İlçe Başkanı Kayhan Güney, MHP İlçe Başkanı Salih Gökbel, Halk Bankası Denizli Bölge Koordinatörü Osman Bülent İspir, Aydın-Muğla Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Saraç, daire müdürleri, işadamları ve siyasi partilerin ilçe temsilcileri katıldı.
Açılışta konuşan Denizli Bölge Koordinatörü Osman Bülent İspir, “1969 tarihinde sevgili Çine halkıyla buluşmuş olan bankamız, evrensel ve bireysel bankacılığın tüm gereklerini yerine getirmektedir. Bölgenin lider KOBİ bankası olarak üstlendiği sosyal sorumluluk ve yüksek görev bilinci içerisinde tüm bankacılık hizmetlerini etkin şekilde yerine getirmektedir.
Müşterilerine, hissedarlarına ve çalışanlarına sürekli katma değer oluşturan, bankacılık sektörünün ve sermaye piyasalarının gelişimine katkıda bulunan, bölgemizde ve dünya bankacılığında saygın bir yer edinme ilkeleriyle hizmet veren şubemizin yeni konsept hizmet lokaliyle sizlere daha hızlı daha etkili daha kaliteli hizmet sunacağız” dedi.
Belediye Başkanı Osman Aydın ve Çine Kaymakamı İbrahim Ballı, ilçeye güzel bir banka kazandırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından yenilenen Halk Bankası Çine Şubesi'nin açılışı yapıldı.