Aydın Sanayi Şubesi’nde düzenlenen ödül törenine Halk bankası Genel Müdürü Yardımcısı Ufuk Hacer Yüce, Vali yardımcısı Muhsin Çatmadım, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan, Dilber Erdoğan, Aydın ve Muğla Bölgeleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Saraç, daire müdürleri,sivil toplum örgütü temsilcileri ve işadamları katıldı.
Törende konuşan Halkbankası Sanayi Şube Müdürü Mustafa Erdoğan kaltieden ödün vermediklerini ve her geçen gün kalite standardını yükselttiklerini belirterek “Türkiye Halk Bankası’nda 2007 yılında başlatılan ‘Mavi Yıldız’ projesi operasyonel kalite anlayışının bankacılık uygulamalarında yaygınlaştırılmasını amaçlamaktadır. Bu bağlamda rakamsal kriterlerle belirlenen operasyonel başarıların temel hedefi, sektörün en kaliteli operasyonlarını yürüten bankası olmaktır. Sanayi Sitesi Aydın Şubemiz 2011 yılı birinci değerlendirme döneminde Türkiye 2.’si olarak hizmet kalitesi ve iş akışlarının mevzuata uygunluğu konularında yapılan yerinde denetimlerden başarı ile geçerek ‘Mavi Yıldız’ plaketi almaya hak kazanmıştır” diyerek başarılarında tüm çalışanların payı olduğunu ve bu mutluluğu tüm müşterileri ile paylaştıklarını söyledi.
Plaketi protokol üyelerinin elinden alan Murat Erdoğan törene katılan ve kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Başarılı olan personele mavi rozet takdimininin yapıldığı tören kokteyl ile sona erdi.