Galatasaray'ın Rumen hocası Hagi, ismi 'gönderilecekler listesi'nde olan futbolcu için yönetimi uyardı.

Sarı-Kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Gheorghe Hagi, yönetimin gözden çıkarıp sezon başında satmaya çalıştığı, beklenen teklifler gelmeyince de bu operasyonu devre arasına ertelediği Elano Blumer"e sıkı sıkıya sarıldı.

Fenerbahçe derbisinde sürpriz bir şekilde ilk 11"de sahaya sürdüğü Brezilyalı yıldızın performansından son derece memnun kalan Rumen teknik adam, sakat Arda"nın olmadığı bu kritik süreçte Elano"nun saha içinde takımı organize etmesine yönelik yeni planlar kurmaya başladı.

İlk olarak yöneticilerle bir görüşme yapan Hagi, “Elano"yu sakın satmayı düşünmeyin. O bize
çok lazım olacak” diye konuştu. Elano ile baş başa görüşüp Rijkaard döneminde geri plana itilen sambacının psikolojik olarak derbiye hazırlanmasında büyük rol oynayan Hagi, Brezilyalı yıldızın teknik kapasitesinin takıma yansımasından dolayı oldukça keyifli. Arda, Elano ve Misimoviç üçlüsünü ilerleyen haftalarda yan yana kullanmayı düşünen Hagi"nin, kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmelerde de “Arda, Elano ve Misimoviç"in yan yana oynamaya başlayacağı dönemde her şey çok daha farklı olacak. Gerçek Galatasaray"ı o zaman izleteceğiz” dediği bildirildi.

Grip kurbanı F.Bahçe maçındaki performansıyla umut veren Elano nazara geldi. Gribal enfeksiyon geçiren Brezilyalı yıldız dünkü antrenmana katılmadı. Sambacının bugünkü çalışmada yer alması bekleniyor.

HTSPOR / Erhan TELLİ