Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

İdris Kardaş kimdir, nerelidir 

Sosyal medya paltformlarında özellikle Twitter'da yakından takip edilen idris kardaş kimdir, nerelidir? Sorusunun detaylarını haberimizde ele aldık…

Lisans eğitimini 2002-2008 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yapmıştır. 2011 yılında eğitim gördüğü üniversiteye geri dönerek burada 5 yıl koordinatörlük görevinde çalışmıştır.

2016 yılında görev yaptığı Bilgi Üniversitesi’nden kovulmuştur. İdris Kardeş, neden kovulduğunu Sabah Gazetesine yaptığı röportajda belirtmiştir. Kardeş, üniversitenin siyasi görüşlerine ters düştüğü için kovulduğunu ifade etmiştir. Buradaki görevinden kovulan Kardeş, 1 sene sonra İstinye Üniversitesi'nde akademisyen olarak göreve başlamıştır. İdris Kardeş, Diyarbakırlıdır. 



Bilgi Üniversitesi Küresel Sorunlar Platformu​ eski üyesi olan İdris Kardaş, Aktüel ve A Haber'de köşe yazarlığı yapmaktadır. TV programlarında konuk olarak yer alarak güncel konularda görüşlerini aktarmaktadır.

İdris Kardeş, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Gündemi isimli programadas sık sık konuk olarak gündemdeki konular hakkında fikirlerini beyan etmektedir.