Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi son dönemde kan kaybetmeye başladı. Reytinglerde istenilen seviyelerin görülemiyor olması senaristleri ve yapımcıların yeni karar almasına neden oldu.Tam da bu noktada Masumlar Apartmanı dizisinde peş peşe yapılan hamlelerin yapılması ise seyircinin dikkatinden kaçmadı. İlk olarak Kırmızı Oda hamlesi ve Binnur Kaya’nın iddialı dizide rol alması ise büyük değişim olarak gösterilmişti.

Masumlar Apartmanı dizisinde en büyük karar ise Ceylan karakteri Aslıhan Gürbüz’ün kadroya dahil olmasıyla birlikte başladı.

Ekranların sevilen projesi Masumlar Apartmanı dizisinin bir önceki bölümünde Aslıhan Gürbüz damgası sosyal medyayı sallamıştı. Başarılı ve güze oyuncunun performansı seyirciden tam not aldı.Han karakterinin eski nişanlısı Ceylan karakteri olarak Masumlar Apartmanı’nda Aslıhan Gürbüz’ün başarılı oyunculuğu konuşulurken reytinglere nasıl etki edeceği ise merak konusu olmuş durumda. Açıkçası yapımcılar yapılan son değişikliklerin ardından oldukça umutlu.Şimdi gelelim haberimizdeki o ayrılık bombasına. Masumlar Apartmanı yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın diziye veda etmesiyle birlikte Rüya karakteri yani Melisa Şenolsun kadroya dahil olmuştu. Dizinin bazı hayranları ise o rolün Melisa Şenolsun’un oynamaması gerektiğini bile savunmuştu.Şimdi gelelim haberimizdeki o ayrılık bombasına. Masumlar Apartmanı yeni sezonda Farah Zeynep Abdullah’ın diziye veda etmesiyle birlikte Rüya karakteri yani Melisa Şenolsun kadroya dahil olmuştu. Dizinin bazı hayranları ise o rolün Melisa Şenolsun’un oynamaması gerektiğini bile savunmuştu.Kulislere düşen bilgilerde Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterinin dahil olmasıyla birlikte Rüya karakterinin diziye veda edeceği konuşuluyor.Masumlar Apartmanı dizisinde iddialara göre yakın bir zaman içerisinde Rüya karakteri yani Melisa Şenolsun diziye veda edecek ve Ceylan karakteri daha çok ön plana çıkarılacak.Masumlar Apartmanı dizisinde iddialara göre yakın bir zaman içerisinde Rüya karakteri yani Melisa Şenolsun diziye veda edecek ve Ceylan karakteri daha çok ön plana çıkarılacak.

Bilindiği üzere Masumlar Apartmanı 47. Bölüme Han ve Ceylan karakterinin ilk kez karşılaştığı sahne o gecenin en çok konuşulanları arasında yer almıştı.

Masumlar Apartmanı 48. Bölümde ise yine dizinin sıkı takipçilerini çok büyük sürprizler bekliyor.