Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının duayen isimleri arasında yer alan Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizinin ardından 8 Mart'ta hayata gözlerini yumdu. Öztekin'in vefatı hayranlarında derin üzüntü yaratırken, kızı Pelin Öztekin de babasını kaybetmesinin ardından büyük acı yaşadı.

Babasını kaybetmesinin ardından zor günler geçiren 33 yaşındaki oyuncu, önceki gün bir Twitter kullanıcısından kendisine gelen çirkin mesajı ifşa etti. Sosyal medya kullanıcısının "Geberen Rasim'in şişko kızı mısın sen?" mesajını ifşa eden Pelin Öztekin'in paylaşımını görenler şoke oldu.

Pelin Öztekin'e gelen bu çirkin mesaj sosyal medyada büyük tepki topladı. Ünlü oyuncuya sosyal medyadan binlerce destek mesajı geldi.

Geçtiğimiz ay Pelin Öztekin, sosyal medya hesabı üzerinden babasına olan özlemini dile getirdi.

Öztekin şu ifadeleri kullandı; 'Eskiden sevdiğim 8 artık uğursuz. Her ayın 8'i çıkmaz sokak gibi ve sensizlik hala tam anlamını bulup da dile getiremediğim lanet bir çaresizlik. Bıraktığından daha dağınık buralar ve ben toparlamaya çalıştıkça tuttuğum, tutunduğum her şey paramparça! Alışacaksın diyorlar ama hiç sormuyorlar baba, ben alışmak istiyor muyum?'



Kaynak: Memurlar.net