Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Konami Digital Entertainment B.V., PES ve Winning Eleven'ın yapımcılarının geliştirdiği yepyeni futbol simülasyonu eFootball'u duyurdu. Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine'de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.

"Hareket Eşleştirme" (Motion Matching) adı verilen yeni teknoloji, oyuncuların sahada yaptığı çeşitli hareketler arasından en isabetli olanları seçerek gerçek zamanlı bir dizi animasyona dönüştürebiliyor. Sistemin öncekinden dört kat daha fazla animasyon sağlayabilmesi ortaya son derece gerçekçi hareketlerin çıkmasına yol açıyor. Hareket Eşleştirme teknolojisi son nesil konsollar, bilgisayarlar ve mobil cihazlar da dahil tüm eFootball platformlarında kullanılacak.



Sonbahar Başı:

Sonbahar:

Kış:

Konami aynı zamanda Lionel Messi ve Neymar Jr.'ın eFootball'un küresel marka yüzleri olacağını duyurdu. Buna ek olarak, Andrés Iniesta ve Gerard Piqué, sırasıyla oyundaki hücum ve savunma mekaniklerinin resmi danışmanları olarak geliştirme sürecine yakından dahil oldular.