Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

 

KONURALP TARİHTE KİMDİR?

Osmanlı Devletinin kuruluşunda hizmeti geçen ilk Türk kumandanlarındandır. Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin yakın silah arkadaşlarından biri olan Konuralp 1328 yılında vefat etmiştir. Yani Konuralp karakteri gerçek tarihte vardır.

Konur Alp'in mezarının nerede olduğu kesin olarak bilinmemekte, fakat Düzce taraflarında olduğu tahmin edilmektedir. Söğüt'te türbe bahçesindeki kabir, makamdır. Asıl kabri değildir Asıl kabri Düzce'nin Konuralp mahallesinde şehir merkezindedir.

BERK ERÇER KİMDİR?

Erçer, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Fotoğrafçılık ve Video bölümünden mezun oldu. Oyunculuğun yanı sıra profesyonel olarak fotoğrafçılık ile ilgilenmektedir. Berk Erçer Doktorlar dizisi’nde 2 ve 3. sezonlarda rol almış daha sonra Kurt Seyit Şura adlı dizide oyunculuğunu pekiştirmiştir.

2014 yılında ise Medcezir dizisinde Sinan karakterini canlandırmış sonrasında ise Atv’de yayınlanan Bedel adlı dizide rol almıştır.

İstanbul doğumludur. Bengü Erden’in Unut Beni adlı şarkısının video klibinde oynamıştır. 2018 yılında Elçin Sangu ile birlikte Gülizar isimli dizide başrolü paylaşmıştır.